Начало

Здраве и красота

БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ ОТ ТОП СПЕЦИАЛИСТЪТ ПО КРАСОТАТА


Дата: 2017-01-09 16:28


 По време на визитата му хора, които се интересуват от козметични и пластични корекции, ще имат възможност за безплатна консултация. Специалистът пристига у нас по покана на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината, като си партнират с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят във всяка медицинска област.

Д-р Гюрай Йешиладалъ е един от най-търсените специалисти в южната ни съседка и посреща пациенти от цял свят. Обучавал се е в Германия и в университета Уисконсин в САЩ, където е усъвършенствал уменията си в най-новите техники в козметичната и пластичната хирургия. От 2013 г. е член на Европейския борд по пластична, реконструктивна и естетична хирургия, и е носител на европейски сертификат за качество в тази област. В момента ръководи собствена частна клиника Vanity Clinic и оперира в някои от най-добрите болници в Турция, която през последните години е една от най-предпочитаните дестинации в света за естетични корекции. Сред клиентите на д-р Йешиладалъ е и холивудската звезда Бай Линг, известна с провокативния си стил и младежка визия. Специалистът обаче твърди, че за него всички пациентки са еднакво важни и в кабинета му всяка жена се ползва с вниманието на холивудска звезда.

Д-р Гюрай Йешиладалъ посочва, че топ 3 на най-популярните естетични интервенции в момента включва поставяне на ботокс и корекции в зоната под очите, лифтинг на седалището и отслабване с лазерна липолиза. Последната е начин за ефективно премахване на упорити мазнини по тялото, без да се прилагат традиционните оперативни методи. В по-хладните месеци от годината традиционно по-търсени са и естетичните процедури за освежаване визията на лицето и тялото. Извън сезонните предпочитания обаче, най-търсени си остават ринопластиката, уголемяване на бюста с импланти и абдоминопластиката в коремната област.

Д-р Гюрай Йешиладалъ ще гостува в София на 13 и 14 януари и ще отдели част от времето си в България за безплатни консултации. Предварителното записване ще става на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0895 770 869 или 0879 977 401.

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: + 359895770869.

Автор: "БАЗП"  Източник: medikara.bg

КоментариВидео: БАЗП права на пациента

Анкета

Прави ли ви лекуващия лекар антибиограма преди да ви изпише антибиотик?

Да
Не


Общо гласове: 5181

Партньори