Начало

Мнения и анализи

Родители сложиха край на живота си, след като малкото им момче почина от рак


Дата: 2019-10-25 16:22


 Има някои неща на този свят, които дори не искаме да си представим. Загубата на детето ни е едно от тях. Попитайте всеки родител и той ще ви каже, че това е най-дълбокият им страх.

В крайна сметка децата ни ни променят, когато се раждат, по начини, които са трудни за обяснение на някой, който не е споделил същия опит. Те просто се превръщат в светлината на живота ви и затова възможността тази светлина да изгасне хвърля сянка, твърде тъмна и ужасна за коментиране.

Това със сигурност не става по-страшно от трагичната история на двойка в Румъния, която отне живота си, след като загуби сина си, заради рак .

Двойката, която не се споменава поименно, беше намерена близо до тялото на деветгодишното си момче, Кристиан Димитрис Арава, в апартамента им в град Констанца, Румъния.

Съобщава се, че синът им е загубил битката си с рака малко преди двойката да решида сложи край на живота си. 46-годишните родители бяха намерени от техен съсед.

Прокурорът Садич Зафер казва, че изглежда мъжът и съпругата му са се самоубили по един и същ начин - чрез обесване. Тялото на жената е намерено да лежи до тялото на Кристиан, покрито с одеяло, а тялото на мъжът е открито да виси в кухнята.

Говори се също, че малко преди смъртта им двойката написала прощално писмо от 13 страници, в което подробно описва как са се борили със стреса, мъката и сърдечна болка, откакто момчето им е  диагностицирано с мозъчен тумор.

Майката на Кристиан е пишела публикации в блог още от преди седем години, като обяснявала мъките си. „Имах чувството, че умирам, когато чух диагнозата. Не мога да изразя болката, която изпитахме като  родители, когато ни съобщиха толкова ужасните новини за детето ни. Той беше само на две години. "

За съжаление състоянието на Кристиан с времето се влошава. Туморът продължава да расте въпреки най-добрите усилия на хирурзите. В крайна сметка се лекарите стигнали до извода, че операция ще бъде невъзможна.

Публикуването на блога на майка му приключва с: „Единствената ни надежда беше, че Кристиан е късметлийско дете и туморът ще спре да расте, но сега надеждата ни е разбита. Мисълта, че всеки миг може да бъде фатален, ме подлудява. "

Тази трагична история само ни напомня как всички ние трябва да бъдем силни в борбата с рака. Само чрез решителни усилия и продължителни изследвания можем някога да се надяваме да победим тази болест, която ни е лишила от толкова много животи и разбити семейства завинаги.

Автор: "БАЗП"  Източник: "За жената"

КоментариВидео: БАЗП права на пациента

Анкета

Прави ли ви лекуващия лекар антибиограма преди да ви изпише антибиотик?

Да
Не


Общо гласове: 5167

Партньори